Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Bárányka csoport

 
„Ha valakinek közületek száz juha van, és elvesztek közülük egyet, vajon nem hagyja-e ott a kilencvenkilencet a pusztában, és nem megy-e addig az elveszett után, amíg meg nem találja?... Örüljetek nekem, mert megtaláltam az elveszett juhomat.”
(Lk, 15)

Makai Jánosné - óvónő

Agócs Noémi - óvónő

Szalai Edit - dajka


         Csoportunkba a 2023/24-es nevelési évben 18 gyermek jár, ebből 9 lány és 9 fiú.
       
 Az őszi időszakban a gyermekek újra ismerkednek óvodánk szabály- és szokásrendszerével. A gyermekek számára fontos a nyugodt, családias, és derűs légkör megteremtése, amelyre nekünk óvó néniknek kell figyelnünk, azzal, hogy mi is szeretetet, és nyugalmat árasszunk feléjük.

    Napjainkat közösen, áhítattal, Isten jelenlétével élvezve kezdjük: énekelünk, imádkozunk, ismerkedünk a keresztény élet alapjaival, majd a nap folyamán a gyermekek fő tevékenysége a szabad játék. Heti tervezett tevékenységeinket játékba ágyazva valósítjuk meg, élményszerűséggel.        Építünk a családokkal való együttműködésre, kölcsönös tiszteletre, gyermeki aktivitásra.

   Célunk, hogy a gyermekek őszinte rácsodálkozással tudják szemlélni az őket körülvevő világot, váljanak egymással empatikussá, segítőkésszé, s támogatjuk mindezt azzal, hogy következetesen, humorral fűszerezve, Isten szerető gondviselésére mutatva vagyunk köztük, terelgetjük őket a mindennapokban.